Franchise

Word jij onze nieuwe franchisenemer?

Staat werken voor een gevestigde naam en met topproducten bovenaan je bucketlist? Dan ben je bij Australian Ice aan het juiste adres. Wij verwelkomen nieuwe franchisenemers om de waarden en producten van ons merk verder te verspreiden.

Wat mag je verwachten?

Als franchisenemer werk je zelfstandig, maar sta je in nauw contact met het management. Australian Ice is een gekend en geliefd merk waardoor je franchise gegarandeerd winstgevend is en groei zo goed als vast staat. We gaan niet onbezonnen te werk. Investeren in een verstandige uitbouw van onze filialen vinden we belangrijk.

Als lid van de Australian Ice-familie nodigen we je jaarlijks uit op een franchisemeeting. Die gaat steeds door op een originele locatie en speelt zich af rond een bepaald thema. Het dessert? Take a guess …

Wat moet je doen?

Werk je voor Australian Ice dan hou je van ijs en wafels. Die passie en liefde steek je ook dagelijks in het vers turbineren van het ijs. Een arbeidsintensief werkje dat veel voldoening geeft wanneer je de glimlach van je klanten ziet.

Daarnaast moet ook het financiële plaatje in orde gebracht worden. Zelf breng je minstens 80.000 euro in en je tekent een kaderakkoord voor financiering. Goede afspraken maken goede vrienden.

Interesse in een franchise?

Is je interesse gewekt of wil je nog wat meer informatie? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Australian Ice Oostende

Franchise voor Australian Ice – Oostende

Oostende, koningin der badsteden, trekt duizenden toeristen en haar bevolking stijgt …

Lees meer →
Australian ijsjes

Australian Ice zoekt franchisenemer in Middelkerke

Middelkerke en haar polderdorpjes zijn geliefd bij dagjestoeristen. Jaarlijks komen ze en …

Lees meer →
Scroll naar top