Values

Eerlijke producten

We hebben geen geheimen voor onze klanten. What you see, is what you get. Ons ijs is 100% natuurlijk. Melk, boter, eieren, suiker. Dat is de basis waar we onder andere vers fruit, Callebaut chocolade of Belgische speculaas aan toevoegen. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen.

Australian Ice Cream

Artisanaal

We zijn gepassioneerd door onze producten. Ons ijs en onze wafels worden met liefde gemaakt. Vroeger en nu. Het originele recept uit 1989 is nog steeds de basis voor ons ijs.

Ijs turbineren

Vers

Onze producten worden dagelijks vers bereid in de turbines in de winkels. We werken met producten van hoge kwaliteit. Zo krijg jij het beste ijs en de beste wafels. Omdat je dat verdient.

Vrijgevig

We toveren graag een glimlach op je gezicht. Niets doet zoveel plezier als een lekker ijsje of een wafel met veel slagroom. Het is een verwenmomentje voor jezelf. En om je dat te gunnen, zijn we vrijgevig in onze porties.

Australian ijsjes

Eco-friendly

Met z’n allen dragen we bij tot een beter milieu. Ook Australian zet in op recycleerbare materialen. Als klant en ijsliefhebber krijg je geen plastic verpakkingen. Onze lepeltjes zijn volledig composteerbaar. De rietjes bestaan uit samengeperst karton. De potjes, bekers en wafelhouders zijn gemaakt van recycleerbaar karton.

Scroll naar boven