FAQs

Is jullie ijs vegan?

Als vegan kan je zeker bij ons terecht. Zo hebben we soja-ijs in ons aanbod, maar ook onze sorbets bestaan uit vruchtenpulp en suiker. Enkel de citroensorbet bevat melkpoeder. 

Hebben jullie lactose-vrij ijs?

We bieden soja-ijs aan. En onze standaardhoorntjes zijn op basis van kokos, dus ook die zijn geschikt voor onze klanten met lactose-intolerantie. Bovendien maken we dagelijks ons ijs vers in de turbines. Daarin maken we na het suikervrije ijs eerst ons soja-ijs.

Of je kiest voor een frisse sorbet. Al onze sorbets – met uitzondering van de citroensorbet – bestaan uit puur vruchtenpulp en suiker. Lactosevrij dus. Doordat ons lactosevrij ijs en sorbet in dezelfde turbine gemaakt wordt als ons roomijs, kan het evenwel sporen van lactose bevatten.

Is de melk in jullie ijs gepasteuriseerd?

Ja.

Homemade, wat bedoelen jullie daarmee?

Ons ijs wordt elke ochtend met liefde gedraaid in de turbines die je in onze winkels ziet. 

Hoeveel calorieën zitten er in een bol ijs?

We scheppen graag een mooie portie, maar die verschilt van winkel tot winkel. Het ijs van Australian Home Made Ice Cream is 100% natuurlijk en onze sorbets bevatten het minst calorieën:

  • Australian ice cream vanille
  • Australian frambozensorbet
Waarom verschillen de smaken in jullie winkels?

We werken met franchisenemers, zelfstandigen die zelf het aanbod bepalen. Zij maken het ijs dagelijks vers in de winkel.

Als diabeet let ik op mijn suikerinname. Hebben jullie ook suikervrij ijs?

Absoluut! We bieden suikervrij vanille- en mokka-ijs aan. Bovendien maken we dagelijks ons ijs vers in de turbines. Daarin maken we eerst ons suikervrij ijs en dan pas de andere smaken. Zo zijn we zeker dat ons ijs absoluut geen suiker bevat.

Zitten er bewaarmiddelen in jullie producten?

Neen. What you see, is what you get. We verkopen een volledig natuurlijk product. We voegen geen lucht, water, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen toe. Ons ijs en onze wafels bestaan uit verse en kwalitatieve producten.

Hoe word ik franchisenemer?

Heb je interesse in een franchise van Australian Home Made Ice Cream? Neem dan contact op. Woon je in het buitenland, dan is een franchise van Fred’s Belgian Waffles And Ice Cream iets voor jou.

Hoeveel calorieën heeft een wafel?

Dat is moeilijk te zeggen. Omdat ons deeg artisanaal gemaakt wordt, kunnen de porties verschillen. Gemiddeld heeft een wafel 485 kcal. Onze wafels zijn 100% natuurlijk. Dat is de beste manier om toe te geven aan je guilty pleasure.

Hoeveel calorieën zitten er in een bol ijs?

We scheppen graag een mooie portie, maar die verschilt van winkel tot winkel. Het ijs van Australian Home Made Ice Cream is 100% natuurlijk en onze sorbets bevatten het minst calorieën:

  • Australian ice cream vanille
  • Australian frambozensorbet
Nog vragen?

Nog vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we antwoorden zo snel mogelijk.

Scroll naar boven