30 jaar Australian Ice! Dat vieren we!

Australian Ice Cream

Hoera! 30-jaar Australian: 3de bol gratis

Precies dertig jaar geleden verkocht Frederik Van Isacker zijn eerste bolletje ijs op de hoek van de Lippenslaan en de Dumortierlaan in Knokke. Intussen telt Australian 35 Belgische winkels en waait er een nieuwe wind door het bedrijf. Ideaal dus om dit jubileum te vieren.

Op een oude turbine maakt Frederik Van Isacker, een grote ijsliefhebber, zijn eerste ijs. Hij blijft proberen tot hij het perfecte recept vindt. Vers, lekker en natuurlijk ijs. Dat wil hij verkopen. En dat lukt ook want die eerste zomer is er een met veel werken en weinig slapen.

Kort daarna opent Frederik nog andere vestigingen aan de Belgische kust en al snel volgt ook het binnenland. De winkels werken volgens hetzelfde concept onder een franchisecontract. En toch ziet elke vestiging er anders uit. Uniek, zonder de waarden van Australian uit het oog te verliezen.

Opvolging verzekerd

“In het begin kregen we vaak de opmerking waarom ons citroenijs bijvoorbeeld wit in plaats van geel zag”, zegt Frederik. “Al snel hadden mensen door dat dit de natuurlijke kleur van het ijs is.” Zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen dus. “We eten graag, en we eten graag goede, natuurlijke producten. vanuit dat idee is Australian ontwikkeld.”

En door de uitstekende producten en goede reputatie groeit het bedrijf verder. Nu met de hulp van dochter Delphine. “Eigenlijk was ik op wereldreis met mijn hond”, vertelt ze. “Ik kwam terug naar België om enkele maanden te werken en daarna weer te vertrekken. Maar ik kreeg de smaak te pakken. Het is leuk samenwerken met een creatieve persoon zoals mijn vader.”

Waar Australian Home Made Ice Cream al 30 jaar lang voor staat

  • Kwaliteit
  • Verse producten
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Geen kleurstoffen of bewaarmiddelen

Derde bol gratis

Om het 30-jarig bestaan van Australian te vieren lanceren we de actie 2 bollen kopen, 3de bol gratis. En dat 30 dagen lang. Zo gunnen we onze klanten extra veel genot tijdens hun zoete zonde.

Honger gekregen? Haast je naar een van onze winkels in je buurt!

Scroll naar boven